Mobile menu

Nieuws

Uitnodiging MKB4MKB event 15 september a.s.

Help, mijn bedrijf is niet zichtbaar!

Wilt u ook dat uw bedrijf beter zichtbaar en vindbaar wordt en dat dit geld gaat opleveren in plaats van dat het u alleen geld kost? Maar u hebt geen idee hoe dat aan te pakken? Of bent u juist iemand die zich afvraagt of u wel een website of andere middelen nodig hebt? Kom dan naar deze workshop! In korte tijd krijgt u vanuit twee geheel verschillende hoeken handvaten en inzichten aangereikt over zowel uw virtuele als reële zichtbaarheid in de markt.

Lezing
Deze middag presenteert Coba de Wit van Reliëf Vormgeving in een interactieve sessie wat belangrijke en noodzakelijke acties zijn om uw zichtbaarheid te vergroten.
Kortom: hoe vinden uw klanten uw bedrijf?
Aansluitend laten Jos Luypaers en Kleis Adema van W2 Insight u ervaren dat het beeld dat uw klanten van uw bedrijf hebben, mogelijk niet overeenkomt met hoe u dat zou willen. Dit met alle gevolgen van dien.
Kortom: wat vinden uw klanten van uw bedrijf?

Na deze twee zeer uiteenlopende en prikkelende workshops hebt u meer kennis en inzicht over wat u wel en niet wilt en kunt met uw zichtbaarheid, zowel virtueel als reëel.

Netwerk golfclinic
Natuurlijk is er de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen. Het nuttige verenigen wij graag met het aangename. Vandaar dat wij er een gebruik van hebben gemaakt om u, in plaats van een netwerkborrel, een netwerk golfclinic aan te bieden. Of u nu uw GVB hebt of nog nooit een club in uw hand hebt gehad: iedereen kan meedoen aan deze korte clinic. De middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Cadeau
Let op: iedere deelnemer krijgt bovendien na afloop een waardevol cadeau van de leden van MKB4MKB. Dit cadeau reflecteert aan onze doelstelling, namelijk door bundeling van onze expertise u en uw bedrijf een onderscheidende meerwaarde bieden.

Datum: 15 september 2016 | Tijd: van 13:30 uur tot 18.00 uur
Locatie: BurgGolf Herkenbosch – Stationsweg 100 te Herkenbosch
Deelname: € 55,- ex BTW (vooraf per factuur te voldoen)

Aanmelden kan hier.

MKB4MKB is een collectief van ondernemers met ieder hun eigen vakgebied. Door bundeling van hun deskundigheid en netwerken bieden we onderscheidende meerwaarde en synergie aan ondernemers.

Alle berichten