Mobile menu

Referenties

Berendsen & Lieke de Jong

Opdrachtgever: Berendsen Textiel Service B.V.

Functie: Manager Human Resources a.i. (eindverantwoordelijk voor HR NL en lid MT)

Werkzaamheden: Verantwoordelijk voor het initiëren, realiseren en doorontwikkelen van het personeelsbeleid in NL alsook voor de implementatie van de corporate HR strategie.

Referenties:

Janiene Knipping, P&O Adviseur: “Van november 2010 tot mei 2014 heb ik het geluk gehad dat Lieke de Jong manager was van onze afdeling P&O. In deze tijd heb ik, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak, veel van Lieke geleerd en heb ik mijzelf kunnen en mogen ontplooien tot wie ik nu ben. Lieke heeft mij laten zien en laten beleven wat het vak “P&O” inhoudt. Dit niet alleen door een manager te zijn maar vooral door een coach te zijn, samen te werken en door wederzijds respect. Lieke heeft de afdeling de ruimte en sturing gegeven om gezamelijk tot een hoger plan te komen. Lieke; bedankt voor de leuke, leerzame en gezellige tijd samen! Ik wens je alle goeds voor de toekomst!”

Margot Gaasbeek, Corporate Recruiter: “Lieke de Jong is 1,5 jaar mijn HR manager geweest. Ik heb haar ervaren als een manager die weet van aanpakken en iemand die zeer deskundig is op het gebied van HRM. Lieke is energiek, weet mensen te motiveren en is een goede coach. Lieke is in staat het ‘beste’ in mensen naar boven te halen. Ik kan niet anders dan haar aanbevelen in elke organisatie en wens haar heel veel succes en geluk in haar verdere loopbaan en in haar privéleven.”